AK Partili Vekillerden Alaplı'ya Teşekkür Ziyareti

AK Partili Vekillerden Alaplı'ya Teşekkür Ziyareti

AK Partili Vekillerden Alaplı'ya Teşekkür Ziyareti

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, 24 Haziran seçimlerinin ardından Alaplı ilçesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

24 Haziran Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Alaplı ilçesine gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alaplı’da Devrek İlçesinden sonra AK Partiye en fazla oy çıkaran Alaplı halkına ve yönetimine teşekkür için gelen vekiller önce AK Parti ilçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Vekillere burada İlçe Başkanı ile görüşerek , Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve yönetim kurulu ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Yapılan tarihi seçimde halkımız hür iradesiyle sandığa gitmiş, tercihini bir kere daha istikrardan, huzurdan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanmıştır. Alaplılar olarak her zaman desteğinizi yanımızda görmek istiyoruz. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Tüm şer güçlere karşı, bu ittifaka karşı Sayın Cumhurbaşkanımızı bu ümmetin gülen yüzü olarak, umudu olarak seçtik. Seçim çalışmaları kapsamında çok önemli bir seçimden geçtik. Ama hepsini bu seçimde var gücümüzle sahada çalıştık, omuz omuza verdik, Sayın Cumhurbaşkanımızı seçtirdik. Burada üç milletvekili arkadaş olarak, burada Alaplı ile her zaman omuz omuza yan yana olacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

İHA

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER