AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI

AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI

AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, “1 yıllık süreç içerisinde kriterleri yerine getirme kurumsal oda olma yolunda çok çalıştık. Bu ciddi çalışmalarınızın karşılığını dün akşam itibari taçlandırdık. Artık 5 yıldızlı oda olduk sorumluluklarımız daha da arttı” dedi.
Başkan Recep Ocak ve Yönetimi ile Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetiminden başarılı şekilde geçti. Bağımsız Denetim Firması Türk Loydu tarafından Denetimi yapılan Odanın 1 yıldır hazırlandığı süreçten başarı ile geçmesi "Alaplı TSO kaliteden taviz vermedi" şeklinde yorumlandı.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak şöyle dedi; "1 yıllık süreç içerisinde kriterleri yerine getirme kurumsal oda olma yolunda çok çalıştık. Bu ciddi çalışmalarınızın karşılığını dün akşam itibari taçlandırdık. Artık 5 yıldızlı oda olduk sorumluluklarımız daha da arttı. Bugün Paris Ticaret Odası ile Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında ki hizmet kalitesi aynı seviyede, Uluslarası piyasalarda da tanınırlığımız kabul görmüş oldu. Bu çalışmaları titizlikle yürüten ve sonuç odaklı hedefe ulaşmamızı sağlayan Genel Sekreterimiz Taner Arslan Muhasebe Müdürümüz Mehmet Yazgan'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Meclis Başkanımız Nedim Kaplancan başta olmak üzere Tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimize verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alaplımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER