Alaplı AK Parti'de işler karıştı!

İsmail Öztürk, AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Alaplı AK Parti'de işler karıştı!

AK Parti Önceki Dönem İl Başkan Yardımcısı ve Alaplı TSO Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, yarın gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Genel kurulunda resmen aday olduğunu açıklayarak, “Seçimleri kaybetsek de, kazansak da genel kurul salonundan, bütünlük, kardeşlik içinde hep birlikte kucaklaşarak çıkacağız.” dedi.
 

ÖZTÜRK “YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ADAY OLDUM.”
Öztürk düzenlediği basın toplantısında, yarın ekibiyle birlikte delegelerden ve partinin duayenlerinden gelen talepler, yoğun baskılar. Teşkilat içinde bulunan partililerden gelen ısrarlar ve oluşan fikir birliği sonucu AK Parti 7. Olağan genel kurulunda ekibiyle birlikte İlçe Başkanlığına aday olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: 
“AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’un ayrılmasının ardından üç arkadaş İlçe Başkanı aday adayı olduk. Yalnız hiç teamül yoklamasına bile girmeyen arkadaşı ilçe başkanı olarak bize takdim edildi. 
 

“DAĞINIKLIK ENGELLENEMEDİ”
Alaplı’da Yerel siyasetin geçmişine bakıldığında 2009, 2014 ve 2019 mahalli idareler seçimlerini kaybedilmesi teşkilat yapımızın bu kadar dağınık hale gelmesinin bir türlü engellenememesi sebebiyle sorunları bir türlü çözüme kavuşturamadık.
Delegelerden ve partinin duayenlerinden gelen talepler ve yoğun baskılar. Teşkilat içinde bulunan arkadaşlardan gelen talepler ve oluşan fikir birliği, konsensüs sebebiyle bizde kendilerine Alaplı’nın daha ileriye taşınması ve hizmet akışının sağlanması ve Alaplı’nın gelişime katkı sağlamak adına böyle bir uzlaşma olursa aday olabileceğimizi söyledik ve bununda sağlandığını gördük. 
 

“HER ZAMAN PARTİMİZİN YANINDA OLDUK”
Yarın ekibimizle birlikte AK Parti 7. Olağan genel kurulunda ekibimizle birlikte aday olacağımızı deklare ediyorum. 
İşte genel merkeze karşı başkaldırı gibi kabul edilmemeli. Biz bu partinin, sevdalısı, gönüldaşıyız. Hizmet eden neferiyiz. İl başkan Yardımcısı yaptığım sürede de 6 yıl boyunca yaklaşık 500 sefer gidip geldik. Zonguldak’ta başarılı işler yaptık. Gönül olarak vizyon olarak partimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Biz yarınki kongreyi kazansak da, kaybetsek de, oradan bütünlük, kardeşlik içinde hep birlikte kucaklaşarak çıkacağız. Partimizin daha çok kitlere yayılması için kucaklaşacağız.
 

“DÜNYA LİDERİMİZ ERDOĞAN’A GÜVENİYORUZ.” 
Ben Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Dünya liderliğine inanıyoruz. Biz Erdoğan gönüllüsü ve sevdasıyız. Partimizin daha da büyümesi, tabanda kucaklaşması ve yeni vizyonlara ulaşmak amacıyla dik duracağız ve geri adım atma şansımız yok. Coğrafya olarak sıkıntılarla iç içeyiz. Ülkemiz bu zor şartlardan da güçlenerek çıkacaktır. Yalnız bizim duruşumuz kimseye karşı değil. Biz yeni hedefler ortaya koyarak, partimizi en iyi şekilde savunarak, tabanın daha iyiye ulaşması için çalışacağız.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER