Alaplı, Avrupa Şampiyonu çıkardı

Alaplı, Avrupa Şampiyonu çıkardı

Alaplı, Avrupa Şampiyonu çıkardı

Alaplı İMKB Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Serhan Berat Özdemir 15. Yaş Kategorisinde Satranç Avrupa Şampiyonu oldu. 
Milli Eğitim Bakanlığınca Ankara'ya davet edildiler. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk diğer başarılı milli sporcularla birlikte Başkent Öğretmen evinde kabul ettigi Serhan Berat Özdemir ve başarıyı elde eden Okul Müdürü Ersin Güler'i kutladı.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel her derece ve türdeki eğitim kurumlarında öğretim gören ögrencilerden bilim, kültür, güzel sanatlar, spor, halk oyunları ve beceri yarışmalarında Uluslar arası derece alan ülkemizin farklı illerinden 30 öğrenci ve öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara Başkent Öğretmen evinde 6 Aralık 2018 Perşembe günü Bakan Selçuk ve Orta öğretim Genel Müdürü Cevdet Vural tarafından davet edilmişler ve ödüllendirilmişlerdir. 
Alaplı İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ersin Güler, "Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’a Orta Öğretim Genel Müdürümüz Cevdet Vural'a öğrencinin Babası Alaplı Karşıyaka İlk okulu sınıf öğretmeni Semih Özdemir'e Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik' e Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’na bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER