ALAPLI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI...

ALAPLI NÜFUSU 19.923, İLÇE NÜFUSU 43.852 OLDU.

ALAPLI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI...

Alaplı Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Nuri Tekin başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Şehit düşen askerlerimize Allahtan Rahmet dilediğini belirterek, “İdlib’de rejim güçleri tarafından düzenlenen hain hava saldırısı sonucu şehit düşen 7 Askerimiz ve 1 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şunu herkesin bir kez daha bilmesi gerekir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin toprak bütünlüğüne ve bağımsızlığına karşı yapılan her türlü saldırıya yüce Ordumuz gereken cevabı verecektir. Çok zor şartlar altında mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin. Geçtiğimiz günlerde merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde ki depremde hayatını kaybeden 41 vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza da Acil şifalar diliyorum.” Dedi
.Türkiye'nin yeni nüfus sayımı sonuçları belli olduğunu aktaran Tekin, TÜİK, 2019 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin nüfusu 83 milyon 154 bin 997 kişiye ulaştı. Belediye nüfusumuz ise, 19 bin 923 oldu. İlçe geneli nüfus ise 43 bin 851 oldu.” Dedi.
Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER