ALAPLI BELEDİYESİ YAŞLILARIN EMRİNDE...

ALAPLI BELEDİYESİ YAŞLILARIN EMRİNDE...

ALAPLI BELEDİYESİ YAŞLILARIN EMRİNDE...

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla, Alaplı Belediyesi Halk Masası ve Zabıta ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Alaplı’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla Alaplı Belediyesi Halk Masası ve Zabıta ekiplerinden oluşturulan ekipler, yaklaşık 100 vatandaşın çağrısına koştu.
Alaplı Belediyesi Halk Masası bünyesinde 2 araç ve 10 kişilik personelle görev yapan ekipler, İletişim merkezine gelen çağrıları anında değerlendirerek 65 yaş üstü vatandaşların emekli maaşı, gıda ve ilaç alışverişini yaparak teslim ediyor.
Sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından Alaplı Belediyesi İletişim merkezine ulaşan yaklaşık 100 vatandaşın talepleri yerine getirildi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Salgının yayılmaması için, alınan tedbirlere uyulması çağrısında bulunarak, “65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların taleplerini yerine getirmek için yeterli sayıda personel ve araç görevlendirmesi yaptık. Ekiplerimiz görev başındadır. 378 0 444 nolu ihbar hattını arayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları alınıyor ve talepleri yerine getiriliyor. Vatandaşlarımız bana bir şey olmaz demesinler, kendilerini ve yakınlarını düşünsünler. Sağlığımız ve güvenliğimiz için evlerimizde kalmalıyız. Temizliğimize lütfen dikkat edelim ve kalabalık ortamlardan uzak duralım.” Dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER