Alaplı Bülteni

Alaplı Bülteni

Alaplı Bülteni

ZONGULDAK - Türk Kızılayı Alaplı ilçe temsilcisi Hayri Yiğit, ilçe merkezinde Kızılay Kan Bankasına ait otobüste düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşların ilgi gösterdiğini belirtti.

Yiğit, yaptığı açıklamada, Her hafta çarşamba günleri ilçe merkezinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

İlçede kurulan pazar nedeniyle köylerden bir çok insanın ilçe merkezine geldiğini ifade eden Yiğit, Her Çarşamba ilçede yoğunluk yaşandığından dolayı Kızılay Kan Bankasına ait otobüste kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Ortalama 20 yada 30 ünite kan toplanıyor. Halkımıza bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum. diye konuştu.

- Alaplı halk otobüsleri kent kartı

Alaplı ilçesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Sedat Aydın, Kurban Bayramının ardından kent kart uygulamasına geçeceklerini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede birliğe bağlı 39 halk otobüsü olduğunu belirtti.

Halk otobüslerine taktırmaya başladıkları kameralarla şoförlerin yolcularla olan diyaloglarını kontrol etmeyi planladıklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

Olası kapkaç, hırsızlık, yankesicilik, taciz gibi olayların önüne geçmeyi hedefindeyiz. Kurban Bayramından sonra aktif hale getireceğiz. Ayrıca kent kart ile Alaplı Halk Otobüsleri ve Ereğli Özel Çilek Halk otobüsleri kent kart sisteminin entegre edildiğinde kent kartlarla otobüslere binilebilecek.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER