Alaplı'da Mezuniyet Sevinci!..

Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Alaplı'da Mezuniyet Sevinci!..

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılında yaklaşık 110 mezun verdi. Mezun olan öğrenciler, Alaplı MYO Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen coşkulu törenle kep attı. Mezun olan öğrenciler, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

Gerçekleştirilen Mezuniyet Törenine Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Veysel Haktan Özaçmak, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Timur Koparan ve Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreni, öğretim elemanları ile mezun öğrencilerin birlikte gerçekleştirdiği kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşünün ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan Müdür Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak, mezun olacak öğrenciler ve ailelerinin duyduğu heyecanı hissettiklerini dile getirdi. Oturak, iki yıl önce kendilerine emanet edilen evlatlarını asıl sahipleri olan ailelere sağ salim, kıymetini kendilerinin takdir edeceği teknikerler ve meslek elemanları olarak teslim ettiklerini söyledi. Konuşmasının devamında öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Müdür Dr. Öğr. Üyesi Oturak; “Sizlere elimizden geldiğince hayatta önemli ve gerekli olan şeyleri tanıtmaya çalıştık. Bundan sonra bizlerden öğrendikleriniz sizlere yol gösterecektir. Kendinize güvenin ve asla vazgeçmeyin. Yolunuz ve bahtınız açık olsun!” dedi.

Alaplı Meslek Yüksekokul birincisi İzzet Göktepe, başardıklarının sonraki mezunlara açılacak kapıların anahtarı, sunulacak olanakların nedeni olacağını söyleyerek, Alaplı MYO’nun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Göktepe, “Çağdaş bir üniversite ortamında meslek eğitimimizi ve öğretimimizi başarıyla sürdürmemizi ve kendimize, ülkemize yararlı birer insan olarak yetişmemizi amaç edinen meslek yüksekokulumuza ve hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. ” dedi.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödüllerinin takdiminin ardından öğrenciler, mezuniyet yemini ederek kep attılar.

Mezuniyet töreni sonrasında öğrenciler müzik eşliğinde eğlenip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER