Alaplı Devlet Hastanesi'ne kadın doğum uzmanı atandı

Alaplı Devlet Hastanesi'ne kadın doğum uzmanı atandı

Alaplı Devlet Hastanesi'ne kadın doğum uzmanı atandı

Alaplı Devlet Hastanesine yeni atanan Kadın Hastalıkları Doktoru Op.Dr. Rabia Başer Açıkgöz görevine başladı. Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği tarafından yapılan açıklamada, Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Op.Dr. Rabia Başer Açıkgöz atandığı belirtildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hasta kabullerinin başladığı bildirilirken, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını söyledi.
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan konuyla ilgili şunları söyledi; Kadın Hastalıkları ve Doğum doktorumuz Op.Dr. Rabia Başer Açıkgöz görevine başlamıştır. Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hasta kabullerine devam eden hocamız Zonguldak Araştırma Hastanesinden gelmiştir. Alaplımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışıyoruz. Hocamız alanında gayet başarılı ve tecrübelidir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Alaplıya hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Açıkgöz; Alaplıya severek geldim ve güzel bir ilçede görev yapmaktan dolayı mutluyum. Yöre halkına imkanlar dahilinde güzel hizmetler vermek için elinden gelen çabayı sarf edeceğim.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER