"ALAPLI HALKINA GÜVENİYORUM. ONLARDA BANA GÜVENİYOR"

"ALAPLI HALKINA GÜVENİYORUM. ONLARDA BANA GÜVENİYOR"

"ALAPLI HALKINA GÜVENİYORUM. ONLARDA BANA GÜVENİYOR"

Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, eşi Aysel Tekin, oğlu Buğra Tekin, CHP Alaplı Kadın Kolları partililer ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Hükmet Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 
Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekin’e eşi Aysel Tekin, oğlu Buğra Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Alaplı ilçe başkanı Hüseyin Tosun, Partililer, kadın kolları, partilerin yanı sıra Alaplılı ünlü yağlı güreşçi Eyüp Ünlü ve CHP İl Genel Meclis üyesi adayı Sinan Durdu da eşlik etti.
Esnafları tek tek tek gezen ve el sıkışan başkan Tekin, bir işyerinde döner kesti, bir ekmek fırınında ekmek dağıttı. Esnaf ziyaretleri ile ilgili bilgiler veren Tekin, halkın içinden gelen bir belediye başkanı olarak , her zaman halkın içinde olduğunu ve Alaplı halkının da seçimlerde kendisine destek vereceğine inancının tam olduğunu belirtti.
Tekin, şunları söyledi: "İnsanlarımız bizim yaptıklarımızı biliyor. Yapacaklarımızı biliyor. İnsanlar Nuri Tekin’i tanıyor. İnsanlar Nuri Tekin’in sokaklardan geldiğini biliyor. İnsanlar Nuri Tekin’in, sokakta ki insanların ne istediğini biliyor. Bizde ona göre insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. 2014 yılında Belediye Başkanı olduğumuz günden bugüne kadar Alaplı’da acil yapılması gereken şeylerin üzerinde durduk. Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Ben her zaman halkın içinde oldum. Devamlı Halkın içinden olmaya devam ediyorum. Seçildiğimiz günden bu yana her zaman halkımızın ve esnafımızın daima yanında olduk. Bugün de onları ziyaret ederek selamladık. Biz seçimlerin 1 Nisan’da yüz yüze bakabileceğimiz şekilde geçmesini istiyoruz. İnsanlara bunu anlatıyoruz. Alaplı için yaptıklarımız ortada yapacaklarımızı da söylüyoruz. Vatandaşımız sandığa giderek oyunu kullanacak ve sandıktan çıkan sonuca saygı duyacağız. Bizler Alaplı halkına, Alaplı halkı da bizlere güveniyor. İnşallah hayırlısı olur. Kazasız belasız bir seçim geçiririz. Nisan ayında da burada hep birlikte oluruz diyorum”

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER