Alaplı Muhtarlar Derneği seçimi yapıldı

Alaplı Muhtarlar Derneği 10. Olağan Kongresi 55 delegenin katılımıyla gerçekleşti.

Alaplı Muhtarlar Derneği seçimi yapıldı

Alaplı Muhtarlar Derneği 10. Olağan Kongresi 55 delegenin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçimde Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, dernek başkanlığına seçilerek, kendisine destek veren ve vermeyen tüm muhtarlara teşekkür etti.

Alaplı Muhtarlar Derneği 10. Olağan Kongresi Alaplı Muhtarlarına yakışır bir şekilde yoğun bir katılımla Alaplı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı seçimlerde 25 oy alan Mithat Mandacı Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilirken, yeniden aday olan mevcut başkan Ahmet Uysal ile diğer aday Recep Korkut 14’er oy aldı.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, teşekkür konuşmasında birlik çağrısı yaparak, "Muhtarlar halka en yakın hizmet götüren elçiler olduğu unutulmamalıdır. Köylerimizde, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde hep beraber devletimizin yetkilileri ile beraber en güzel ve en iyi hizmetleri ayrım yapmadan görev yapmayı Allah bizlere nasip etsin. Derneğimizde daha önce görev yapan tüm başkanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile seçimlerde bize destek veren ve vermeyen tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER