Alaplı’da ilk kafile yola çıktı.

Alaplı’da ilk kafile yola çıktı.

Alaplı’da ilk kafile yola çıktı.

Alaplı'da Hac Organizasyonu kapsamında Alaplı’dan 12, Ereğli’den 55 hacı adayları için Alaplı Merkez Camii önünde bir program düzenlendi.

Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Kutsal topraklara giden tüm hacı adaylarımız inşallah ibadetlerini yapıp sağlıklı bir şekilde geri dönmelerini temenni ediyorum. Bizler burada onlar için dua ediyor olacağız. Onlarda inşallah Ülkemiz, Alaplı’mız ve bizler için kutsal topraklarda dua ederler. Tüm hacı adaylarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.” Dedi

Ayrıca Yakınları tarafından uğurlanan hacı adaylarına, kutsal yolculukta kolaylık ve sabır temennisinde bulunuldu. Ardından Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Hacı adaylarıyla vatandaşlar helalleşti.

 Katılımın yoğun olduğu programa Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çevik, Ak Parti Alaplı İlçe Başkan Yardımcısı Ali Uysal, ve onlarca vatandaş katılırken, Hacı adaylarının otobüslere binerek uğurlanmasının ardından program sona erdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER