Alaplı'da şeker fabrikası tepkisi

- Alaplı'da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarınca, şeker fabrikalarının özelleşmesine karşı imza kampanyası başlatıldı

Alaplı'da şeker fabrikası tepkisi

Alaplı ilçesinde bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarınca, şeker fabrikalarının özelleşmesine karşı imza kampanyası başlatıldı.

Alaplı Merkez Cami önünde başlatılan imza kampanyasına Belediye Başkanı Nuri Tekin, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları destek verdi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, şeker fabrikalarının özelleşmesini doğru bulmadıklarını söyledi.

Şeker fabrikalarının zarar eden değil aksine kar eden fabrikalar olduğunu ifade eden Tosun, Alaplıda bazı siyasi parti ve sivili toplum örgütleri ile şeker fabrikalarının özelleşmesine hayır demek için imza kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız kampanyaya büyük destek veriyor. Şeker fabrikaları ülke ekonomisi için son derece önemli. Kapanmaması için elimizden gelen desteği vereceğiz. dedi.

Başkan Tekin de 14 şeker fabrikasının kapanmasına karşı olduklarını belirterek, imza kampanyasına destek verdiklerini kaydetti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER