ALAPLI'DA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILACAK

ALAPLI'DA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILACAK

ALAPLI'DA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILACAK

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 29. Alaplı Yağlı Pehlivan güreşlerine 700 civarında sporcunun katılacağını açıkladı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bu sene 29. düzenlenecek olan Alaplı Yağlı Güreşleri 23 Eylül 2017 tarihinde gerçekleşeceğini söyledi. 29. Alaplı Yağlı güreşlerinde ilçe halkına güzel ve heyecan yaratan güreşler izlettirmek için hazırlıklarımız devam ettiğini 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan İsmail Balaban başta olmak üzere 40ın üzerinde başpehlivanın Alaplı er meydanında kol bağlayacağını ifade eden
Başkan Tekin, Bu yıl 29. düzenleyeceğimiz Alaplı Yağlı Güreşlerine 700 civarında tüm boylarda sporcu davet ettik. Bunların 40 tanesi başpehlivan, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan İsmail Balabanın da aralarında bulunduğu Recep Kara, Ali Gürbüz, Recep Kara, Fatih Atlı gibi bir çok başpehlivan Alaplı er meydanında kol bağlayacak. Güreş severlere zevkli güreş izlettirmek istiyoruz. Bunu için tüm ekibimizle birlikte çalışmalarımız sürüyor. 23 Eylül 2017 tarihinde tüm halkımız Alaplı er meydanına davet ediyoruz. Güreşlerimiz tüm halkımıza ücretsizdir şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER