Başkan Tekin, Sanayi sitesi esnafları ile buluştu

Başkan Tekin, Sanayi sitesi esnafları ile buluştu

Başkan Tekin, Sanayi sitesi esnafları ile buluştu

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak sanayi sitesinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Tekin, belediye çalışmalarını vatandaşlara anlatarak onların istek ve önerilerini dinledi.
Ara yollarının bozuk olması dolayısıyla sık sık yağmur sularının biriktiği Sanayi Sitesinde beraberinde Başkan Yardımcı Fikret Aydın ile yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tekin, sanayi sitesinde gerekli çalışmalarının yapacağının sözünü verdi. Sanayi sitesi esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Tekin, Sanayi Sitesinin ara yollarının durumunun farkındayız. Bakım ve onarım yapılması için gereken tespitlerinin yapılmasının ardından, çalışmalar başlatacağız. Sanayi sitesi esnafımız rahat olsun dedi.
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Alaplıyı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın eşlik etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER