Başkan Tekin'den kan bağışına destek

Başkan Tekin'den kan bağışına destek

Başkan Tekin'den kan bağışına destek

Kızılayın kan bağışı kampanyasına duyarsız kalmayan Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kan bağış noktasına gelerek destek verdi.
Kan bağış kampanyasına vatandaşların yanı sıra Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Belediye Meclis üyeleriyle bağış noktasına gelerek destekte bulundu. Alaplı Kent Konseyi ve Kızılay Derneği işbirliğiyle Alaplı Merkez Cami önünde bulunan kan bağışı noktasına gelen bağışçılar kan vermenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek kan verdiler. Belediye Başkanı Nuri Tekin, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli de kan bağış noktasında kan vererek kan vermenin önemine vurgu yaptılar. alaplı halkının kan bağışına yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Halkımız kan bağışında çok duyarlı davranıyor. Alaplı hemşerilerime bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben ve Belediye Meclis üyelerimin yanı sıra belediye personelimle birlikte bu kampanyaya destek vermek amacıyla Kızılaya gelerek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ettik. Her zaman kan bağışı konusunda Kızılayın emrindeyiz dedi.
Kan bağışının hayat kurtardığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı İsmail Korkut ise, Ülkemizde olduğu gibi bugünde ilçemiz Alaplıda Kızılay Kan bağış kampanyası başlattı. Bizlerde kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulunduk. Halkımız kan bağışı konusunda oldukça duyarlı ve kan vermek için adeta seferber olmuş durumda. Halkımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER