Bu bayi zengin ediyor

Bu bayi zengin ediyor

Bu bayi zengin ediyor

On numara çekilişinde 72 bin 968,40 kuruş ikramiyeyi kazanan kişinin kuponunu Zonguldak Alaplı ilçesinde oynadığı ortaya çıktı. Böylece Alaplıya, aynı Bayiden 2 kez Sayısal lotto , 1 kez de Şans topu, şimdide On numara büyük ikramiyeyi kazandırmış oldu.
On numara Çekilişi 18 Eylül 2017 tarihli 789. hafta çekilişinde 10 rakamın tamamını bilen 4 kişiden biri Alaplıdan bir kişi 72.968,40 kuruş ikramiye kazandı. Talihlinin kuponunu Alaplıdaki Bilgin Yamanlar Sayısal İddia bayiden yatırdığı öğrenildi. Milli Piyango İdaresinin internet sayfasından paylaştığı bilgiye göre, bu haftaki Şans Topu çekilişinde 10 rakamın hepsini bilen talihli bir kişinin 72.968,40 kuruş ikramiye kazandığı belirtildi. Şanslı kuponun da Zonguldak Alaplı ilçesindeki Bilgin Yamanlar bayiden yatırıldığı öğrenildi.
Sayısal İddia büfe sahibi Bilgin Yaman, şu ana kadar sayısal İddia büfe olarak 4 kez büyük ikramiye verdiklerini belirterek, Tekrar Büyük ikramiyeyi Alaplıya kazandırdığımız için sevinçliyiz. 20 yıldan bu yana Milli Piyango bayisiyim. Bütün ikramiyeleri dağıttım ama şimdiye kadar hiçbir arkadaş yeniden büfeme gelmedi. Şanslı bir bayiyim ve şanslı bir ilçede işletmecilik yapıyorum. Alaplı ilçesi Türkiyenin en şanslı ilçelerinden biri. Şu ana kadar bayimizden 2 kez Sayısal ikramiye 1 kes Şans topu ve şimdi On numara çıktı. Kazanan arkadaşa da para hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullansın dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER