Celil Uzun, asker uğurladı

Celil Uzun, asker uğurladı

Celil Uzun, asker uğurladı

Alaplı Otogarından Belediye Başkan Aday adayı Celil Uzun ve Asker yakınlarının katılımı ile uğurlama töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.
Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Celil Uzun’nunda  katıldığı asker uğurlama töreninde asker adayları, davul ve zurnalar eşliğinde katılacakları birliklerine uğurlandılar.  
 Örf ve adetlerin çok önemli bir yeri olduğunu ve vatan savunması için yola çıkacak askerlerimizin yaşadığı güzel duygulara ortak olan Uzun "Öncelikle hepinizi vatani görevlerinizi yapacağınız için tebrik ediyorum. Vatanını, milletini, koruyan ve seven birer asker olarak Türk Milleti'ne hizmet edeceksiniz. Vatani görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizden hiç şüphem yok. İnşallah hayırlısı ile tamamlar gelirsiniz. Şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum" dedi. 
Yakınlarıyla birlikte otobüs terminaline gelen asker adayları, boyunlarına astığı Türk bayrağıyla davul- zurna eşliğinde halay çekti. Ardından otobüsün hareket saati yaklaşınca arkadaşlarının omuzlarına alınarak, ’En büyük bizim asker’ sloganlarıyla birlikte birliklerine uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER