Celil Uzun, sahalarda

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ SEÇİM GEZİLERİ

Celil Uzun, sahalarda

AK Parti Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Celil Uzun, seçim bölgesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen Alaplı Ziraat Odası’nın 6. olağan genel kuruluna katılan belediye başkan adayı Uzun, odanın başkan adayı, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Uzun, genel kurulda yaptığı konuşmada, Türkiye’de 1.8 milyon dekar alanda tarım amaçlı üretim yapılmadığından sorunun çözümüne yönelik hükümetin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.
Türkiye’nin tarıma yönelik yıllık 60 milyon dolara yakın ithalat-ihracat gerçekleştirdiğine dikkati çeken Uzun, şöyle dedi:
‘’Ülkemizin geleceği ziraata bağlıdır.
Belediye AK Parti olarak kazandığımız takdirde, E Belediye üzerinden organik tapılacak tüm ürünlerin daha iyi Pazarlara ulaştırmak için birim oluşturacağız. Kadınlarında ürettiklerini pazarlamalarını olanak sağlayarak ürünlerinin kazançlarının hesaplarına yatırılmasını sağlayacağız. Ayrıca ürünlerinin reklamlarının yanı sıra kargo ulaşımlarında da yardımcı olacağız. 
Ziraatla uğraşanların danışmanlık konusunda da sıkıntıları olduğunu duyuyoruz. Ayrıca bu sorunların çözümü için de her desteği sağlamak adına birim oluşturuyoruz. Birimlerimizin alt yapıları hemen hemen oluştu. Ziraatla uğraşanlara müjdelerimiz sınırsız olarak sürecek.’’
Başkan adayı Uzun’un tek tek ilgilendiği vatandaşların, fotoğraf çektirmek için kuyruklar oluşturduğu gözlendi.
Başkan adayı Mehmet Celil Uzun, Alaplı Belediye Şehir Stadında oynanan Alaplı Belediyespor ile Çaydeğirmenispor arasında oynan futbol maçını da izledi. Taraftarların istekleri üzerine hatıra fotoğrafı da çektiren başkan adayı Uzun’a, yoğun ilgi gösterildi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER