CHP'li Kadınlar, bayrak ve balon dağıttı

CHP'li Kadınlar, bayrak ve balon dağıttı

CHP'li Kadınlar, bayrak ve balon dağıttı

CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilere ve çocuklara çok sayıda Türk Bayrağı ve balon dağıttı.
Alaplı Spor Sahasında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve yönetimi çocuklara çam sakızı çoban armağanı Türk Bayrağı ve balon dağıttı.
CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, 23 Nisan’ın Türk ulusunun kendi bağımsızlığını eline aldığı gün olarak tarihteki yerini gururla aldığını söyledi.
Uysal, “Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan etmiştir. Bugün bizlere düşen görev Atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek, Atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel şekilde yaşatmaktır. Bu vesile ile geleceğimiz olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarına barış, huzur dolu yarınlar diliyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER