Çizmesini giydi, Halkın imdadına yetişti

-EKİPLERİ İYİ KOORDİNE ETTİ. AFETE ANINDA MÜDALEYİ SAĞLADI 

Çizmesini giydi, Halkın imdadına yetişti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine atanarak 3 gün önce görevine başlayan ilçenin çiçeği burnunda en genç kaymakamı Emirhan Arıkan, ilçeye bağlı Sarıkadı da yaşanan sel felaketine ekipleri zamanında yönlendirdi. Çizmesini giyerek olay yerine intikal eden Arıkan, AFAD, Jandarma ve itfaiye ekiplerinin koordineli bir şekilde hareket etmesini sağlayarak olası olumsuzlukların önüne geçerek tam not aldı.
Alaplı’da 3 gün önce görevine başlayan çiçeği burnunda genç kaymakam Emirhan Arıkan, ilçede bugün ilk sınavını başarı ile verdi. İlçeye bağlı Sarıkadı’da yaşanan sel olayının haberini alan Kaymakam Arıkan, hemen olay yerine ekipleri yönlendirdi, ardından olay yerine bizzat giderek çalışmaları yakından takip etti. Başta Sarıkadı Köyü olmak üzere, sel baskınlarına maruz kalan köylerde incelemelerde bulunan Arıkan, afet müdahale ekiplerini çok iyi bir şekilde koordine ederek, felaketin büyümesini önledi. Çalışmaları bizzat sevk ve idare eden Kaymakam Arıkan, herhangi bir can kaybının olmadığını bildirdi. 
Çizmelerini giyerek AFAD, Jandarma ve itfaiye ekiplerinden sık sık bilgiler alan ve kurtarma çalışmalarını takip eden Arıkan, vatandaşlarla da iyi diyalog kurarak tam bir halk ve devlet adamı olduğunu gösterdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER