Cumhurbaşkanı'na Duygusal Şiir!..

Cumhurbaşkanı'na Duygusal Şiir!..

Zonguldakın Alaplı ilçesinde yaşayan ve bipolar bozukluğu hastası Melih Aykut Cerrah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana olan sevgisini yazdığı şiirlere yansıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğana yazdığı 2 şiiri AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuza teslim eden Cerrah, şiirlerini cumhurbaşkanına ulaştırılmasını istiyor.

Cerrah, yaptığı açıklamada, lise 2. sınıfa giderken iki uçlu duygu-durum bozukluğu olarak bilinen bipolar bozukluğu rahatsızlığına yakalandığını söyledi.

Rahatsızlığını şiir yazarak atlatmaya çalıştığını ifade eden Cerrah, şöyle konuştu:

Hastalığımdan dolayı okula gidemedim. 13 yıldır da doktor kontrolünde tedavi görüyorum. Hastalığı yenmek için şiir yazıyorum. Şiir yazınca kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Yazdığım yüzlerce şiir var. Ama içlerinden en çok Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdağana yazdığım şiirleri seviyorum. Onun için 2 güzel şiir yazdım ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuza teslim ettim. Cumhurbaşkanımıza şiirlerimi ulaştırmasını istiyorum. Onu çok seviyorum.

İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, Cerrahın yazdığı şiiri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana ulaştıracaklarını belirterek, Yazdığı bu güzel şiirlerden dolayı kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Şiirlerini Cumhurbaşkanımıza ulaştıracağız. diye konuştu.

 

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER