Darp edildiğini iddia etti!

"BİZ BÖYLE OLAYLARIN OLMASINI ASLA İSTEMEYİZ"

Darp edildiğini iddia etti!

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Adana'da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupası müsabakaları sırasında Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve Ereğli Belediye Spor Kulübü Antrenörü Adem Çelik tarafından darp edildiğini iddia etti.
Korkut, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Ereğli Belediyespor ile karşılaştıklarını ve karşılaşmayı 3-0 kaybettiklerini söyledi.
Müsabakanın ardından üzücü olayların yaşandığını ifade eden Korkut, şöyle konuştu:
"Adana'da 7-9 Aralık tarihlerinde Oturarak Voleybol Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Ereğli Belediyespor ile karşılaştık. Karşılaşmayı 3-0 kaybettik. Maçın bitiminin ardından Ereğli Belediyesporlu bir sporcunun rakibi aşağılayıcı, 'Yar saçların lüle lüle Alaplı sana güle güle’ demesi üzerine üzücü olaylar yaşanmıştır. İki takım sporcuları arasında ağız tartışması yaşanmıştır."
Takımlarının soyunma odasına gitmesinin ardından, Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve Ereğli Belediyespor Antrenörü Adem Çelik ile tartışmaya başladıklarını anlatan İsmail Korkut, şunları kaydetti:
"Tartıştığımız sırada Çelik, üzerime koşarak gelmek suretiyle benim sol koluma şiddetli bir darbe vurmuştur. Daha sonra kolumda acı hissetmem üzerine arkadaşlarıma gösterdiğimde kolumda bir morluk olduğunu bana söylediler. Bunun üzerine acil servise giderek doktorlara olayın bir darp olduğunu belirterek tedavi yapmışlardır. Ayrıca raporlar düzenlenmiştir. Biz böyle olayların olmasını asla istemeyiz. Biz 3 kez şampiyon olduk. Ancak rakiplerimizi rencide etmeyecek şekilde kutladık. O anda kendisini savunacak durumda olmayan görme engelli kulüp başkanını, milli takım yardımcı antrenörünün darp etmesi ne insanlığa ne de spor ahlakına sığar. İki komşu ilçenin böyle bir olayla gündeme gelmesi çok üzücüdür."

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER