'Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz

'Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz

'Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94üncü yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlüğün temelidir ve sonsuza dek yaşayacaktırdedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Tekin, mesajında vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yaparak, Alaplının halkı başta olmak üzere tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Açıklamasında vatanın bölünmez bütünlüğüne ve ulusun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet verdiklerine vurgu yapan Tekin, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, 94 yıldır olduğu gibi bundan sonra da korunup kollanarak ilelebet yaşayacaktır. Bizlere ve her yeni nesile düşen görev; Cumhuriyetimizin kuruluşuna kadar geçen zorlu süreci, her türlü yokluk ve zor şartlar altında hürriyet ve bağımsızlık için verilen o büyük mücadeleyi ve bu mücadele ruhunu nesilden nesile yaşatılmasını sağlamaktır. Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli koşullarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak ve bağımsızlık ve hürriyet ruhunu hafızamızda canlı tutabilmektir. Canlılığını koruyacağımız bu ruh, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılmasının da en büyük teminatı olacaktır. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin kahramanları şehit ve gazilerimizi de bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER