Ezeli rakipler buluştu! Artık kavga yok!

Ezeli rakipler buluştu! Artık kavga yok!

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, Alaplı’da gerçekleştirilen aday tanım toplantısının ardından CHP Belediye Başkanı Nuri Tekin’le polemiğe girerek: “Bir telefona bakar, ayağınızı denk alın’ demişti.

Yaşanan bu polemiğin ardından Celil Uzun ve Nuri Tekin, esnafların düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler. Birlik, beraberlik örneğinin sergilendiği kahvaltı da, arada ki buzları eridiği de gözler önüne serilmiş oldu.

TEKİN: BEN EFENDİLİĞİMİ BOZMAM

Kahvaltının ardından yaşanan polemikleri değerlendiren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin: “Esnafımız bizi davet etti, bizde davete katıldık. Bizim kimseyle sıkıntımız yok, efendiliğimizi her zaman koruduk. Korumaya da devam edeceğiz. Zaten programda bir konuşma da yapmadım, amacımız bölgemize hizmet etmek” dedi.

UZUN: ADAY OLDUĞUMUZU DUYUNCA KONUŞTULAR

Birlik, beraberlik için yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun da şöyle konuştu: “Bizim tek amacımız birlikte hareket etmek. Bizim adaylığımız açıklandığı yapılan tutumların sonrasında açıklamalarda bulunmuştuk. Bizim program ve projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 21:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Celâl ersöz
Celâl ersöz - 5 yıl Önce

Bunlar kolpacı dermiştim yaptıkları açıklamalar bu iddiamı doğrular mahiyette

SIRADAKİ HABER