Gazetecilerden Alaplı protokolüne ziyaret

Gazetecilerden Alaplı protokolüne ziyaret

Gazetecilerden Alaplı protokolüne ziyaret

Alaplı Gazeteciler Derneği ilçedeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyesi gazeteciler Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ve Alaplı Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Cengizhan Zengini makamında ziyaret etti.

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlunu makamında ziyaret eden Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyesi gazeteciler ,ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Bostancı, Dernek olarak Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlunu makamında ziyaret ettik. Dernek olarak projelerimiz ve çalışmalarımız ve ilçedeki çalışmalar hakkında fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Ben Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğluna göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu da Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyesi gazeteciler Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekini makamında ziyaret etti.

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyesi gazeteciler Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile fikir ve görüş alışverişinde bulundu. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Belediye Başkanımız ilçemizde çok güzel çalışmalarda bulunuyor. Bizde bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bugün gazeteci arkadaşlarımızla düzenlediğimiz bir istişare kahvaltısında bir araya geldik. Ardından da Başkanımızı ziyaret ettik. Dernek olarak projelerimiz ve çalışmalarımız ve ilçedeki çalışmalar hakkında fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Ben Belediye Başkanımıza ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden ve bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyesi gazeteciler daha sonra Alaplı Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Cengizhan Zengini makamında ziyaret etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER