Gurbetçiden Çiçekli Teşekkür.

Gurbetçiden Çiçekli Teşekkür.

Gurbetçiden Çiçekli Teşekkür.

Alaplı’dan Ankara’ya taşınan bir vatandaş, bir yıl sonra ziyaret için geldiği Alaplı’daki değişimi ve gelişimi görünce, çiçekle ziyaret ettiği Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür etti.
Üzerinde “Yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı size ve ekibinize teşekkür ederim” yazılı çiçekle Başkan Nuri Tekin’i ziyaret eden İsmet Yalçınkaya isimli emekli vatandaş, tamamen taşınmasa da yaklaşık bir yıldan beri Ankara’da yaşadığını belirterek, kısa bir aradan sonra geldiği Alaplı’da büyük değişim ve gelişim gördüğünü bildirdi. İlçenin her tarafında büyük değişimler gördüğünü ifade eden Yalçınkaya, “Yakınlarımın da bulunduğu mezarlıkları ziyaret ettim. Gasilhanesi, şadırvanları, çeşmeleri, yürüme yolları, musallası, çevre duvarları ve iç temizliğiyle mezarlıkların çehresi değişmiş, inanılmaz güzel olmuş. Keza, her mahalleye çok güzel hizmetler yapılmış. Mahalleler çok güzel olmuş. Bu geçen bir yılda sahildeki yatırımlara devam edilmiş, çok güzel bir sosyal hizmet alanı oluşturulmuş. Sayın Belediye Başkanımızı ve ekibini bir vatandaş olarak, Alaplı halkı olarak canı gönülden tebrik ediyorum. Bu çalışmalar devam edecek ve Alaplı çağdaş ve modern bir kent olacak. “ dedi.
Nuri Tekin’i başkan seçerek Alaplı’nın doğru bir seçim yaptığının görüldüğünü ifade eden Yalçınkaya, “Halk doğru bir tercih yaptı, bunun karşılığını da alıyor. Kendisine halkın desteği devam ediyor ve devam edecek. Alaplı bölgenin yıldız kenti olacak. Dışarıya göç edenler dahil herkes Alaplı’da yaşamak isteyecek. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 06:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER