HUZUREVİ SAKİNLERİNE MUHTEŞEM KONSER

HUZUREVİ SAKİNLERİNE MUHTEŞEM KONSER

HUZUREVİ SAKİNLERİNE MUHTEŞEM KONSER

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerine yönelik muhteşem bir konser verdi. Renkli görüntülere sahne alan konserde birbirinden güzel şarkılarla huzurevi sakinlerine moral veren koro üyelerinin şarkılarına eşlik eden huzurevi sakinleri, neşeli anlar yaşadı.
Alaplı’da düzenlediği muhteşem konserlerle adından söz ettiren ve izleyenlerin gönlünden taht kuran Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Seslendirdikleri birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkıları ile huzurevi sakinlerine moral veren koro üyelerinin şarkılarına huzurevi sakinleri de eşlik ederken, renkli görüntüler oluşturdu, neşeli anlar yaşadı.
Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu Kurucusu Aydın Yiğit, huzurevi sakinlerinin memnuniyeti ve onlardan aldıkları hayır duanın motivasyonlarını daha da arttırdığını söyledi.
Konserlerin devam edeceğini belirten Yiğit, “Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu olarak Kdz. Ereğli İmzirlioğlu Huzurevinde muhteşem bir gece yaşadık. Gecede büyüklerimizle sohbet ettik ellerini öptük hayır dualarını aldık. Bu güne kadar verdiğimiz en anlamlı ve duygu yüklü bir konser oldu. Yüzlerindeki mutluluğu, bizlere verdikleri enerjiyi anlatmaya kelimeler yetersiz kalır. Konserlerimizin devamı gelecek. Geceye desteklerinden dolayı şefimiz Nevzat Göl’e, Sazendelerımiz, Aydın Eriş, Ersin Kaynar, Engin Vefasız, Şeref Albayrak, Muammer Toto, Kemal Çamura aynı zamanda Kdz Ereğli Musiki Dernğinin Şefi Ersin Kaynar, Erdemir Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu Şefi Hüseyin Yalçın’a Erdemir Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu Sorumlu Başkanı Turgay Erdoğan’a ve dernek üyelerine, kusursuz misafirperverliklerinden dolayı Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Müdürü Erdem Gündüz’e ve personeline, Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Solist ve Korist Korocanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER