İLETİŞİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ...

-ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMETLERE DEVAM

İLETİŞİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ...

Alaplı Belediyesi, halkın sorunlarını daha çabuk, zamanında ve kalıcı çözüme ulaştırmak için Alaplı Belediyesi İletişim Merkezi’nin hizmete girdiğini bildirdi.

Alaplı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediye bünyesinde oluşturulan iletişim hattı, whatsapp ihbar hattı ve halk masasının hizmete girdiği belirtildi.

Açıklamada, hizmet vermeye başlayan birimler hakkında şu bilgiler verildi:

“Alaplı Belediyesi 378 0 444 iletişim hattı, 0552 952 3 440 whatsapp ihbar hattı ve halk masası hizmete girdi.

Alaplı Belediyesine gelen vatandaşların uğrayacakları ilk adres olan Halk Masası, güler yüzlü ve özverili bir hizmet anlayışı ile başta engelliler ve yaşlılar olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Alaplı halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen İletişim Merkezi, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezi haline gelecek.

ARTIK ÇÖZÜM BİR TELFON KADAR YAKIN

Halkımıza daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak için hayata geçirilen proje sayesinde; öneri, talep ve şikayet sahibi vatandaşlar 378 0 444 numaralı telefonu arayarak çağrı merkezine ulaşacak. Gelen telefonlar, iletişim merkezi ekibi tarafından değerlendirilerek ilgili müdürlüklere gönderilecek. Birimlerde görevlendirilen sorumluları, gelen öneri ve talepleri çözüme kavuşturacak ya da sorunun neden çözülemediğini aktaracak. Sonuçlar yine telefonla, çağrı sahiplerine bildirilecek.

ÇEK, YAZ GÖNDER WHATSAPP İHBAR HATTI AÇILDI

0552 952 3 440 Whatsap hattıyla birlikte artık Alaplılı vatandaşlarımız bulundukları mahallelerdeki problemleri, istek ve taleplerini Alaplı Belediyesi İletişim Merkezine video, fotoğraf ve konum göndererek şikayet ve taleplerini daha hızlı iletebilecek.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER