KIZININ DOĞUM GÜNÜNÜ BÖYLE KUTLADI

KIZININ DOĞUM GÜNÜNÜ BÖYLE KUTLADI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)'a yakalanan ve evinde karantinaya giren Alaplı Belediyesi itfaiye personeli Mustafa Kaya, kızının doğum gününü, karantinada olduğu odanın balkon kapısındaki camın arkasından kutladı..

Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine Büyük Tekke köyündeki evinde karantinaya giren Mustafa Kaya, 7 yaşına giren kızı Ayşenur Kaya'nın doğum günü kutlaması sevincine, karantinada olduğu odanın balkon kapısının arkasından ortak oldu. Karantinada olduğu odanın balkonuna çıkan Kaya, kapı camının arkasından kızının doğum gününü kutladı.

O anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kaya, “Ne günlere kaldık Yarabbim. Allah'ım şu lanet virüsü ülkemizden def eyle. Hastalarımıza şifalar ver. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.” notuyla paylaştı.

Kaya'nın bu duygusal paylaşımı, takipçilerinden onlarca beğeni ve yorum aldı.

Mustafa Kaya, kendisinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını ve üç gündür karantina altında olduğunu belirterek, “Eşim ve iki çocuğum da temaslı oldukları için ayrı odalarda karantinadalar. Hepimiz birbirimizden izoleyiz. Eşim, yemeğimizi benim kapıma, çocuklarımın da odasına bırakıyor. “ ifadelerini kullandı.

Zaman zaman ağrıları olduğunu ancak ciddi bir sıkıntısının olmadığını aktaran Kaya, şunları kaydetti:

“Şu ana kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadım . Eşim ve çocuklarımda herhangi bir hastalık belirtisi yok. Ailece, 10 günlük karantina surecimizde, bu şekilde izole olarak yaşayacağız. 7 yaşına giren kızımın doğum günü vardı. Pasta sipariş ettik ancak bu yıl ailece kutlayamadık. Benim karantinada olduğum odanın ve çocuklarımın karantinada olduğu odanın balkona çıkış kapıları var. Ben, karantinada olduğum odanın balkonuna çıkarak, çocuklarımın odalarının kapısındaki camın arkasından kızım Ayşenur'un doğum gününü kutladım. O anda da, doğal bakışımızla eşim fotoğrafımızı çekmiş. Çok anlamlı bir fotoğraf olduğunu biz de fotoğrafı gördükten sonra anladık. Aynı evin içinde birbirimizden ayrı olmak zor ama çok şükür ciddi bir sağlık sıkıntımız yok. Bu bizim tesellimiz. Herkes, çok dikkat ederek, bu salgından korunsun. İnşallah, en kısa sürede bu illetten kurtuluruz"

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2021, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER