Miniklerden İtfaiye Ziyaret

Miniklerden İtfaiye Ziyaret

Miniklerden İtfaiye Ziyaret

Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu 3.sınıf öğrencileri İtfaiye Haftası dolayısı ile sınıf öğretmenleri eşliğinde Alaplı İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
Alaplı İtfaiye Müdürlüğünü öğretmenleriyle ziyaret eden 30 öğrenci, itfaiyenin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alarak resim sergisini gezdi. İtfaiyeciliğin tanıtımı ve İtfaiye Haftası dolayısıyla, Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu 3/C öğrencileri İtfaiyecilikle ilgili bilgiler aldılar. İtfaiye Hatası nedeniyle açılan resim sergisini ve ekipman sergisini gezen miniklere itfaiye personeli tarafından itfaiyenin yapısı hakkında bilgiler verildi. İtfaiye araç gereçlerini tek tek deneyerek inceleyen minik öğrenciler daha merak ettiklerini sorarak bilgilendirildi.
İtfaiye aracına çıkan öğrenciler hatıra fotoğrafı da çektirdi. İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, öğrencilere itfaiye araç gereçlerini tanıttıklarını belirterek, İtfaiye Haftası nedeniyle kurum, kuruluş ve vatandaşlar itfaiyemizi ziyarete geliyor. Öğrencilerimizde bizleri ziyaret ettiler. Öğrencilerimize öncelikle itfaiye hakkında çeşitli bilgiler verdik. İtfaiyeye hangi numaradan ulaşabileceklerini anlattık. Daha sonra itfaiye araç gereçlerini tanıtarak resim sergisini ve araç gereç sergimizi gezdirdik. Personelimiz öğrencileri geniş bir şekilde bilgilendirdi. Güzel bir ziyaret oldu. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum dedi. Alaplı İtfaiye Müdürlüğü yetkileri miniklere çeşitli ikramlarda bulundu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER