Muhtar Öztürk,Harekata 3 maaşıyla destek verecek

Muhtar Öztürk,Harekata 3 maaşıyla destek verecek

Muhtar Öztürk,Harekata 3 maaşıyla destek verecek

Zonguldakın Alaplı ilçesinde Mollabey köyü Muhtarı Erol Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla şubat, mart ve nisan maaşlarını bağışladı.

Alaplı Kaymakamlığına gelen Öztürk, 3 aylık maaşının TSKya gönderilmesi için dilekçesini Kaymakam Saim Eskioğluna teslim etti.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afrindeki operasyona destek olmak istediğini söyledi.

Çam sakızı çoban armağanı diyerek bağışta bulunmak istediğini ifade eden Öztürk, Düşündüm taşındım, bizim bedenle gidip orada (Afrin) bir iş yapmamızın mümkün olamayacağı düşüncesiyle 3 aylık muhtarlık maaşımı, TSKya bağışlamak istedim. Keşke imkanım olsa da hepsini bağışlayabilsem. Çok mutluyum. Allah Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. diye konuştu.

Kaymakam Eskioğlu da inşallah terör belasını belini kıracaklarını belirterek, Diğer muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza örnek olması açısından oldukça anlamlı bir bağış. Milli beraberlik ve birlik ruhunun çoğaltılması bizim millet olarak özelliğimizdir. Milli ruhun böyle zamanlarda her şeyin üstünde olmasıdır. Biz şanlı ordumuzun, devletimizin yanında olan bir milletiz. diye konuştu.

 

 

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER