Nişan yüzüklerini Uzun taktı

Nişan yüzüklerini Uzun taktı

Nişan yüzüklerini Uzun  taktı

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Aday Adayı Celil Uzun , Akgül ile Yalçın çiftin nişan yüzüklerini taktı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi çeşitli ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, Fiskomar Düğün salonunda  gerçekleştirilen nişana  katıldı.
Alaplı Kuyumcu  İş adamı Yalçın,Akgül  ailesinin oğlu Fatih ile Yalçın’ın kızı Merve Alaplı Fiskomar  düğün salonunda evlilik yolunda ilk adımını atan çiftin aileleri için tanışma merasimi düzenlendi.  Birçok davetlinin yer aldığı törende yüzükleri önceki dönem Faruk Çaturoğlu ile Alaplı Belediye Başkan Aday adayı Celil Uzun, genç çifte mutluluklar dileyip, hayırlı olması temennisinde bulundu.  
 Fiskomar Düğün salonuna  katılan AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Uzun,  nişan yüzüklerini takmadan önce, evlilik öncesi çiftlerin nişanlılık dönemi yaşamasının çok önemli olduğunu söyledi. İnsanların birbirlerini tanımalarının ancak birlikte yol yürüyerek mümkün olabileceğini dile getiren Celil Uzun, "  Birbirlerine de çok yakışmışlar. İnanıyorum ki, bu tanımanın sonucunda mutlu sona ulaşacaklar, güzel bir yuva kuracaklar. O güzel yuvanın sonunda da mutlu, sağlıklı insanlar yetiştirecekler topluma hediye edecekler .Allah, bu törenimizi hayırlı eylesin. Evlenen çiftlerimize iki cihan saadeti versin. Hayırlı nesiller meydana gelmesini nasip eylesin.” diye konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER