Öğrenciler, Başkan Tekin'den destek istedi

Öğrenciler, Başkan Tekin'den destek istedi

Öğrenciler, Başkan Tekin'den destek istedi

Alaplı Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret ederek Geri Dönüşüm Projesi ile ilgi destek istedi. Belediye Başkanı Tekin, öğrencilere güzel projelerinden dolayı teşekkür ederek, her türlü desteği vereceğini söyledi.
Alaplı Atatürk İlkokul Müdürü Birol Onan, Sınıf Öğretmenin Gülseren Çelik ve 3. sınıf öğrencileri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i makamında ziyaret etti. Ellerinde geri dönüşüm ile ilgili pankartlar taşıyan öğrenciler, geri dönüşümün önemi ile ilgili sunum yaptı.
3. sınıf öğrencisi Hazal Mudanya, Başkan Tekin'e çiçek takdim ederek, "Başkanım, ilçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'de yılda 31 milyon ton evsel atık ortaya çıkmaktadır. Bunların yüzde 12’si plastik atıklardan oluşmaktadır. Ayrıca ülkemizde 144 ton plastik atık denizlerimize karışıyor. Bunu önlemek için plastik poşetler yerine bez poşetler kullanılmalıdır. Sizden desteklerinizi bekliyoruz." diye konuştu.
Belediye Başkanı Tekin ise öğrencilere projelerinden dolayı teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz, geri dönüşüm projesi ile ilgili çok güzel bir sunum yaptılar. Çevre ile ilgili duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği öğrencilerimize vereceğiz. Bununla ilgi çalışmalarımız var." dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER