SAĞLIK OCAKLARINA MASKE...

ALAPLI BELEDİYESİNDEN SAĞLIK OCAKLARINA MASKE..

SAĞLIK OCAKLARINA MASKE...

Alaplı Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında İlçe merkezinde hizmet veren Aile Sağlık Merkezlerine maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Alaplı Belediyesi Başkanı Nuri Tekin’in talimatıyla Zabıta Müdürü Şeyda Daşgın tarafından risk seviyesinin yüksek olduğu Sağlık Merkezlerine maske dağıtımı yapıldı. 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 2 Nolu Aile Sağlık Merkezlerinde görevli Aile hekimlerine teslim edilen maskeler aile hekimleri ve sağlık merkezilerine muayene olmak için gelen vatandaşlara dağıtılacak.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, salgından dolayı kullanımı artan maskeleri bu süreçte fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına da ulaştırdıklarını belirterek, “1 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 2 Nolu Aile Sağlık Merkezlerinde görevli Aile hekimlerimize maskelerini teslim ettik. Fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımızı ve sağlık merkezilerine muayene olmak için gelen vatandaşlarımızı maskesiz bırakmak istemiyoruz. Sağlık merkezilerine düzenli olarak maske dağıtımına devam edeceğiz. Tüm Alaplılı hemşerilerimizin başta kendi sağlıkları olmak üzere, ailesinin, yakınlarının, sevdiklerinin de sağlığını düşünerek hareket etmelerini rica ediyoruz. Bu doğrultuda bütün vatandaşlarımızın en başta evlerinden çıkmamalarını, eğer çıkmak zorundularsa mutlaka maske kullanmalarını önemle hatırlatmak istiyoruz. Koronavirüs salgınına karşı mücadele ettiğimiz bu günlerde el ele vererek bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2020, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER