Şampiyon ALGES

Alaplı Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol Takımı, Şampiyon oldu. ALGES Alaplı, şehre kupayla dönüyor.

Şampiyon ALGES

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından organize edilen Oturarak Voleybol 1. Ligi Final maçlarında mücadele eden ALGES Alaplı takımı 3te 3 yaparak Şampiyon oldu.

2. Etap grup müsabakalarında 4 maçını da kazanarak lider olarak, Adana’daki Türkiye Şampiyonluğunda oynamaya hak kazanan ALGES, başarılı grafiğini Adanada da sürdürdü.

Müsabakalar Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda yapıldı. Alaplı Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol Takımı, Cuma günü Adana, Cumartesi günü Karabük takımları ile karşılaştı. Her 2 maçı da 3-0lık setlerle alan ALGES, Final maçında Kdz.Ereğli ile karşılaştı.

Alaplı Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü ile Kdz.Ereğli Oturarak Voleybol takımlarının Final maçı kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Son düdük ile birlikte Şampiyon ALGES Alaplı oldu. Ödül töreninde oyuncuların mutlulukları gözlerinden okundu.

Turnuva öncesi Şampiyonluk inancı ile geldiklerini sık sık tekrarlayan ALGES Kulübü Başkanı İsmail Korkut, ve oyuncular sözlerini tutarak Şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER