Saydam'dan Off-Road tepkisi

Saydam'dan Off-Road tepkisi

Saydam'dan Off-Road tepkisi

Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam , 4 bin 113 yaşındaki Anıt ağacının bulunduğu Bölüklü Yaylasına Off-Roadcıları sokmama kararı alacaklarını bildirdi.

Saydam, yaptığı açıklamada, Gümeli Beldesindeki Bölüklü Yaylasındaki çimlere Off-Roadcılar tarafından zarar verildiğini öne sürdü.

Yaylanın tüm doğa güzelliklerini başta yaylacılar olmak üzere belediye olarak korumaya çalıştıklarını ifade eden Saydam, şöyle konuştu:

Gümelide doğal güzellikleriyle ünlenmiş Bölüklü ve Bacaklı yaylası bulunmaktadır. Bu iki yaylanın ortasında ise 4 bin 113 yaşındaki dünyanın en yaşlı 5 ağacından biri bulunmaktadır. Anıt ağaç olarak tescillenen porsuk ağacı baharın gelişi ile ziyaret edilmektedir. Ancak bazı Off-Roadcıların Bölüklü Yaylasında çimlere zarar verdiğini görmekteyiz. Yaylaya gelen vatandaşlar bu çimlerin üzerinde piknik yapıyorlar. Biz bu çimleri bu halde görünce çok üzüldük. Yaylaya bundan sonra Off-Roadcıları sokmama kararı alacağız. Doğal güzelliklerimizi kimsenin yok etmesine izin vermeyeceğiz.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER