ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, bazı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte, ilçe giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında görevli jandarma ve polis ekiplerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Karacan ve beraberindekiler, şehit aileleri ve şehitlerimizin mezarlarını da ziyaret ettiler.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ve beraberindekiler, Alaplı ilçe giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarında ziyaret ettikleri Jandarma ve Polis ekipleri ile bir süre sohbet ederek, bayramlarını kutlayıp, bayram çikolatası ikram ettiler.
AK Parti İlçe Başkanı Karacan ve parti ekibi, şehit aileleriyle, şehit mezarlarını da ziyaret ettiler. Şehit ailelerinin bayramını kutlayarak, bayram çikolatası ikram eden Karacan ve arkadaşları, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek, dua okudular.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, pandemiden dolayı bu yıl bayramın mesafeli olarak kutlanabildiğine dikkat çekerek, "Gönül isterdi ki, bu bayramı kucaklaşarak kutlayalım. Ama maalesef, bu salgından dolayı bu yıl dini ve milli bayramlarımızı mesafeli ve gönül bağıyla kutlayabiliyoruz. Elbette, bu günler de geçecek ve yine hep beraber, iç içe bayramlarımızı kutlayacağız. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte, kontrol noktalarındaki görevlilerimizi ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Haftalardır, bu noktalarda, özveriyle görev yapan arkadaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. " dedi.
Şehit aileleri ve şehitlerimizin mezarlarını da ziyaret ettiklerini kaydeden Karacan, "Pandeminin yaşandığı bu süreçte, baştacımız olan şehit ailelerimizin de yanlarında olalım istedik ve kendilerini ziyaret ettik. Bu bayram gününde tazelenen acılarına ortak olmaya çalıştık.Her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha kendilerine ilettik. Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek, duamızı okuduk. Bu vesileyle, şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Onları unutmadık, unutmayacağız." ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER