Tekin: Her birey engelli adayıdır

Tekin: Her birey engelli adayıdır

Tekin: Her birey engelli adayıdır

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Anadolu Engelliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut'u ziyaret etti.
Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, her bireyin birer engelli adayı olduğunu söyledi.
Belediye olarak engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Tekin, "Engelli vatandaşların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini düşünüyorum. Engelli olmak hiçbir zaman eksiklik değildir ve eksiklik olarak görülmemelidir. Toplumun bütünlüğünü sağlamak için engelli kardeşlerimizin en büyük ve en önemli halka olduğunun bilincinde olmalıyız. Belediye olarak imkânlar dahilinde her zaman engellilere destek olmaktayız. İnşallah bundan sonra da bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.
Anadolu Engelliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut ise, Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin'e engellilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ettiklerini belirterek, " Engelli kardeşlerimizin ne zaman bir sorunu yada isteği olsa Belediye Başkanı Sayın Nuri Tekin, sağ olsun ilgilenmiştir. Derneğimiz için elinden geleni yapmıştır ve yapmaktadır. Özelikle Anadolu Engelliler Spor Kulübümüze her zaman destekleri olmuştur. Biz dernek olarak Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER