Tekin söz verdi: 'Alaplı'da bu görüntüler olmayacak artık'

Alaplı İlçesinde şehir merkezinde başıboş gezen köpekler konusunda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’den açıklama geldi.

Tekin söz verdi: 'Alaplı'da bu görüntüler olmayacak artık'

Alaplı İlçesi’nde şehir merkezinde başıboş gezen köpekler konusunda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’den açıklama geldi.

Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Yasin Ören’e açıklamalarda bulunan başarılı Belediye Başkanı Tekin, “Zabıtaya talimat verdim. Başıboş köpekler toplanacak. Alaplı’da bu görüntüler artık olmayacak. Başıboş köpek sorununu çözülecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

ZABITAYA TALİMAT VERDİM

Alaplı’da hemen hemen her vatandaşın yakındığı gruplar halinde gezen başıboş köpekler konusunu çözmek amacıyla kolları sıvayan Belediye Başkanı Tekin, Zabıta ve Veterinere talimat verdiğini belirterek şunları söyledi:

 “Bizim Çay boyunda barınma ve beslenme sorunu çözdüğümüz köpeklere ait barına alanımız var. Öncelikle bu alanı daha da genişleteceğiz.  Burada ilgilendiğimiz hayvanlar var.  Sokak hayvanlarımız bizler için önemli.  Maalesef özellikle kamyonetlerle getirilerek  ilçeye bırakılan köpekler var. Şuanda Zabıtaya ve veterinere talimat verdim; şehir merkezide başıboş tüm köpekleri toplayacaklar. Biz hayvanlarımıza da belediyemizin sıcak ilgisini gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Bunlara çözüm bulmak bizim görevimiz ve bulacağız” dedi.

VATANDAŞ RAHAT BİR NEFES ALDI

Tekin’in bu açıklamalarının ardından özelikle şehir merkezinde dolaşırken köpekler sebebiyle korkulu anlar yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

OLAYIN CİDDİYETİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERMİŞTİK

Konu ile ilgili olarak başıboş köpekleri kastederek, 30 Nisan tarihli Gazetemiz ve İnternet sitemizde “Bu köpekleri kim bırakıyor?” başlığı ile konuya dikkat çekmiş, durumun ciddiyetini gözler önüne sermiştik.  

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER