Tekin, 'Sözümün arkasındayım'

Tekin, “Sözümün arkasındayım”

Tekin, 'Sözümün arkasındayım'

Halk pazarı için ihale sürecini yakından takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, halk pazarını Şehir merkezine geri getirme noktasında verdiğin sözün arkasında olduğunu söyledi.

Tekin, konu ile ilgili Gündem’e yaptığı açıklamada, Şehir merkezi dışında bulunan pazarı ilçe merkezinde güreş sahası ile kapalı spor salonun olduğu alana yapılması ile ilgili ihale sürecine girdiklerini belirterek, bitimi konusunda 2008 yılına işaret etti.

Ne pahasına olursa olsun; Alaplı pazarını ilçeye yeniden kazandıracaklarını ifade eden Tekin şunları söyledi:

 “Halkımız ve esnaflarımız pazarın İlçe merkezine geri gelmesini istiyor. Bizde ihale sürecine girdik.  Başından beri hedefimiz pazarımızı tekrar İlçe merkezine geri getirmekti. Bunun için mevcut otopark alanına bir proje hazırladık. Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızla yaptığımız istişareler sonrasında bir takım sıkıntıların yaşanabileceğini gördük. Şu anda pazarı kapalı spor salonun ile güreş sahasını olduğu yere getirmek için ihale sürecine girdik. Bununla ilgi çalışmalarımız devam ediyor. İhale kısa sürede yapılacak, ilanını yaptık. Ardından inşaatına başlanacak ve 2018 yılı içinde bitirilecek. Çok yönlü bir tesis olacak. Sosyal alanları Halkımızın ve esnaflarımızın istekleri doğrultusunda tüm talepleri değerlendireceğiz. Pazarımız yine pazaresine gelecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER