Türk Metal sendikası, Tekin'e açık çek verdi.

Türk Metal sendikası, Tekin'e açık çek verdi.

Türk Metal sendikası, Tekin'e açık çek verdi.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,i ziyaretinde konuşan Kavlak, Nuri Başkan için üzerimize düşen ne varsa, ne adım atılması gerekiyorsa atarız, hiç bir şeyi gözümüz görmez. Gözümüzü daldan budaktan esirgemeyiz.” dedi.

Nuri Başkanının emek dostu olduğunu ifade eden Kavlak, şöyle konuştu:

“Yaklaşık 1 ay önce Erdemir ile toplu sözleşme sürecini bitirdik. Allaha çok şükür kimseye mahcup olmadan kimsenin başını yere eğdirmeden iyi bir toplu sözleşmenin daha mürekkebi kurumadan bu akşam arkadaşlarımıza açıklama yapacağız. Bu konuyla ilgili Erdemir Genel Müdürüne hayırlı olsun ziyareti yaptık.”

“EMEK DOSTU NURİ TEKİN”

Nuri Başkan’ın emek dostu özel bir insan olduğunu belirten Kavlak, “Emek dostu kardeşlerimiz bunlardan biride Nuri Tekin Başkan, bugün kendisini ziyaret edip başarılar dilemek istedik. Çünkü Nuri Tekin Başkan dostlarıyla öyle bir yaşar ki düşman olduğu zaman kimse hakkında söyleyecek söz bulamaz. Düşmanlarıyla öyle yaşar ki dost olduğu zaman yüzü kızarmaz. Özel bir insandır, emek dostudur. Çok değer verdiğimiz bir arkadaşımızdır, kardeşimizdir, dostumuzdur. Kendisine böyle bir seçim atmosferinde ziyaret edip, bizim üzerimize düşen bir görev varsa, her zaman emekten yana duruşundan dolayı bugünde emeğin onun yanında durmazı gerektiğini inandığımızdan dolayı böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah seçim gecesi değer verdiğim için sevdiğim için burayı özel takip edeceğim. Bizim üzerimize düşen Nuri Başkan için bir şey olursa her zaman ne adım atılması gerekiyorsa atarız. Hiç bir şeyi gözümüz görmez. Gözümüzü daldan budaktan esirgemeyiz.” dedi.

TÜRK METAL SENDİKASI HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise, “Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak’ın bizleri ziyaretinden dolayı onur duyduk. Türk Metal Sendikası her zaman yeri bizde ayrıdır. Belediye Başkanı olmadan öncede her zaman Türk metal sendikasıyla birlikteydik. Yeni bir sözleşme yapıldı, bu sözleşmenin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin Erdemir işçisin yeri bizde her zaman başkadır. Dostluğumuz her zaman devam edecek bizim dostluğumuz abi kardeş gibidir.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER