Ülkü ocaklarında devir teslim yapıldı

Ören'in, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Yönetim kuruluna atanması sebebiyle boşalan Alaplı Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni yapıldı.

Ülkü ocaklarında devir teslim yapıldı

Alaplı Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Örenin, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Yönetim kuruluna atanması sebebiyle boşalan Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına Deniz Yaman getirildi. 
Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfından 1 Mayıs 2016 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Hasan Ören, İl yönetimine atanması sebebiyle başkanlık görevini Deniz Yaman’a devir ederek, il yönetimindeki çalışmalara başladı.  
Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Recep Yavuz katıldığı devir teslim töreninde şunları söyledi. “Hasan Ören resimiz, Zonguldakta ülkücü camiia için artık mücadele verecek. O sebeble bu değişikliği yapıyoruz. Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi her zaman bir adım daha davanın ileri taşınması adına yapılmaktadır. Bu gün bu toplantı ve bu kalabalık Ülkücü Hareketin toyudur. Biz çok iyi farkındayız ki Ülkücü harekete her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Bu çerçevede inançlı, imanlı, yüreği vatan sevdası ile çarpan gençler yetiştirmeye her zamankinden daha çok çalışacağız. Bu zamana kadar görevini hakkıyla yerine getiren Hasan reisimizden Allah razı olsun emekleri çoktur. Bu bir son değildir, aksine şuanda sorumlulukları daha da artmıştır. Görevi devralan Deniz Yaman reisimizde sancağı en iyi şekilde taşıyacağından kuşkumuz yoktur. Kendisinin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında Zonguldak Ülkü Ocakları İl başkanı Recep Yavuz’unda katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yeni başkanı Deniz Yaman, “Ülkü Ocakları Genel başkanı Olcay Kılavuz beyin takdiri Zonguldak Ülkü Ocakları il başkanı Recep Yavuz beyin oluru ile Ülkü Ocakları Alaplı ilçe başkanlığı görevini yürütmek üzere atanmış bulunmaktayım. Allahın izniyle Reislerimin bana laik gördüğü görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. İlköğretim teşkilatlarından beri Başkanımız Hasan Ören ile birlikteydik. Geçen dönemde 2 seneye yakın birlikte çalıştık, çok şeyler öğrendim, tecrübelerinden yararlandım Allah ondan razı olsun. Bu görevi layık gören başta genel başkanımız olmak üzere il başkanlığımıza teşekkür ederim. Görevi devraldığım Hasan Ören’e yapmış olduğu çalışmalardan ötürüde teşekkür ederim” dedi. 
Önceki Başkan Hasan Ören’de yaptığı konuşmada , “1 Mayıs 2016 da devir aldığım Alaplı Ülkü Ocakları Başkanlığını can kardeşim Deniz Yaman kardeşime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ülkücülük günü birlik yaşam tarzı değil toprak oluncaya kadar devam ettirilecek şerefli bir yolculuktur. Ülkü Ocakları Başkanlığı bir ülkücünün ulaşabileceği en son ve en şerefli makamdır. Bundan sonraki görevler ülkücünün dava hizmetini perçinler ve başarılarına yenilerini ekleme fırsatı bulur. Bu vesile görev süreci içersinde her zaman desteğini gördüğüm yönetimime Zonguldak ülkü ocakları Başkanı Recep Yavuz ve eski il başkanımız Oğuzhan Yıldırım’a Kdz. Ereğli Ocak Başkanımız Murat Taşkıran ve eski ilçe başkanımız Mehmet Gencer Kamiloğlu’na, MHP Alaplı ilçe Başkanımız Serhat Sözer’e dava büyüklerimiz Recep Piriştin’e Ziya Çebi Mehmet Ali Demirdüyen Mehmet Kabatepe’ ye ve beni hiçbir zaman yanlız bırakmayan Yücel Durmuş a Mustafa Aydin Hasan Tiryaki Hüseyin Çelik’e ülkücü camiaya sonsuz teşekkür ederim benim sizlere hakkım varsa helaldir sizlerde helal edin “ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 07:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 7 yıl Önce

Vur de vuralım Başkanım

SIRADAKİ HABER