Uzun: CHP belediyesinin taklit proje başlamadan bitti

Uzun: CHP belediyesinin taklit proje başlamadan bitti

Uzun: CHP belediyesinin taklit proje başlamadan bitti

CHP’li Alaplı Belediyesinin engelli yaya kaldırım projesi başlamadan bitti. AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’un projelerinden biri olan “engelsiz kaldırımlar” projesini açıkladıktan sonra, CHP li Belediye Hükümet caddesine apar topar sarı yaya yolu yapmaya başladı. 
Şimdiye kadar bir tek proje dahi açıklayamayan CHP li Belediyenin, Celil Uzun’un projelerini taklit etmeye çalıştığını tepki çekmeye başladı.
Celil Uzun şunları söyledi: “İlçede yaşayan engelli vatandaşlarımız, CHP li Belediye Uzun’ın projelerini dahi taklit etmeyi beceremiyor. Sayın Uzun’un biz engellilere yönelik üretim merkezi ve engelsiz kaldırımlar projesi bizleri çok sevindirdi. 5 yıldır engelliler adına bir çalışma dahi yapamayan Nuri Tekin, apar topar Hükümet caddesine sarı yaya kaldırımı döşetti. Alaplı sadece Hükümet caddesinden ibaret değil. Hükümet caddesinden karakol istikametine doğru başlatılan çalışma tamamlanamadı. Nuri tekin’e soruyoruz; 
1-Alaplı sadece bu caddeden mi ibaret?
2-Yalı Caddesi, Ali Alp caddesi, Kılburnu, Karşıyaka Alaplı’nın caddeleri değil mi?
3-Biz engelliler sadece Hükümet caddesini mi kullanabileceğiz?
4-Apar topar Celil Uzun’un projesini taklit etmeye başlayıp, taklit ettiğiniz halde söz konusu proje neden caddenin yarısında kaldı?
5-Yapılan her eleştiriye yapacaktık, edecektik şeklinde geçiştirme cevaplarla Alaplı halkını hala kandırmaya ve yanıltmaya devam ediyorsun?”

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER