Vali Çınar'a Alaplı'da Büyük İlgi.

Vali Çınar'a Alaplı'da Büyük İlgi.

Vali Çınar'a Alaplı'da Büyük İlgi.

ZONGULDAK - Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Alaplı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alaplıya geldi. Vali Çınar, Alaplı Kaymakamlığını ve Alaplı Belediyesini ziyaret etti. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekini makamında ziyaret eden Vali Çınar, belediye çalışmaları hakkında bilgiler alarak Başkan Tekin ile görüş alış verişinde bulundu.
Vali Ahmet Çınarın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Göreve geldiğimden bu yana ilk defa bir Valimiz Belediyemizi ziyaret etti. Bu nedenle son derece mutluyum sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum dedi.
Belediyenin çalışmalarıyla ilgili olarak da Vali Ahmet Çınarı kısaca bilgilendiren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemize hizmet edebilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle daha çok hizmetler yapacağız. Göreve geldikten sonra yaptığımız çalışmalarla ilçemizi sosyal bir ilçe konumuna dönüştürdük. Özellikle, sahildeki çalışmalarımız ilçemizde yaşayanların sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük katkıda bulundu. Artık, ilçede halkımız, sosyal ihtiyaçlarını gidermek için çevre ilçelere gitmek zorunda kalmıyor. Sahilde yaptığımız ailepark, ilçemiz sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılıyor ve her gün dolup taşıyor. Sosyal alanları daha da genişletip, halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz şeklinde konuştu.
Başkan Tekine çalışmalarında başarılar dileyen Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Şehrin sorunları biliyoruz. Beraber istişareler yaparak hep birlikte çözeceğiz. Neticede, hepimiz halkımıza hizmet edebilmek için çalışıyoruz dedi.
Ziyaretin sonunda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Vali Ahmet Çınara Atatürk tablosu ve yöresel ürünlerden oluşan hediyeler verdi.Vali Ahmet Çınar, beraberindekilerle birlikte daha sonra Alaplı Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Çınar, son olarak da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER