Vali Yardımcısı, okul yemekhanesini inceledi

-VALİ YARDIMCISINDAN GÜMELİ ÇIKARMASI GÜMELİ İLK VE ORTAOKULU YEMEKHANESİNİ İNCELEDİLER

Vali Yardımcısı, okul yemekhanesini inceledi

Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Daştan, Gümeli İlk ve Ortaokulu bünyesinde yapımı devam eden okul yemekhanesini inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Daştan, beraberinde il Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, il Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öztürk ve Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ile birlikte Gümeli İlk ve Ortakulu bünyesinde yapımı devam eden okul yemekhanesinde incelemelerde bulundu. Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ı da ziyaret eden Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Daştan ve beraberindekiler daha sonra Gümeli İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili Soner Arslanoğlu’nu ziyaret ederek, okul bünyesinde yapımı devam eden yemekhane çalışmalarını inceledi. Arslanoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Yardımcısı Nevzat Daştan ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümeli İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili Soner Arslanoğlu’ da “Yapımı süren okulumuz yemekhanesini ziyarete gelen Vali Yardımcımız Nevzat Daştan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Kapıcı,İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öztürk ve Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat Çevik’e ilgi alaka ve destekleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER