Yalova'ya damgasını vurdular

Yalova'ya damgasını vurdular

Yalova'ya damgasını vurdular

Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla Yalova Musiki Derneği tarafından Barış Manço Amfi Tiyatro’da düzenlenen “Yürüyen Köşk Atatürk Konseri’nde Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu rüzgarı esti. Konsere çiçek gönderen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ise de canlı yayında teşekkür edildi. Alaplı Belediyesini temsilen Konsere katılan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, konsere renk kattı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 88. yılı kutlamaları etkinliği kapsamında Yalova Musiki Derneği’nce Barış Manço Amfi Tiyatro’da düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine özel davetli olarak katılan Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konsere adeta damgasını vurdu. 14 farklı korodan 266 kişinin katıldığı konsere katılan Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Kurucusu Aydın Yiğit ve Koro Şefi Nevzat Göl yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren koro üyeleri büyük beğeniyle izlendi. Konserde solist olarak sahne alan Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu kurucusu Aydın Yiğit, seslendirdiği Selanik Türküsü ile izleyenleri adeta büyüledi. Seslendirdiği türkünün ardından sahneden inen Yiğit ve koro üyeleri konsere katılan diğer koroların ve temsilcilerinin ilgi odağı oldu.

KARATAY VE YÜCE’DEN DÖRT DÖRTLÜK AĞIRLAMA
Yalova Musiki Derneği Üyeleri Süheyla Uymaz Karatay ve Ayşegül Yüce tarafından karşılanan Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri ilk olarak Yürüyen Köşkü’nü gezdi. Ardından Yalova Musiki Derneği Üyeleri Süheyla Uymaz Karatay’ın evinde en iyi şekilde ağırlandı. Konsere hazır edildi. Bu süre zarfında Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinin bir dakika bile yanlarından ayrılmayan Yalova Musiki Derneği Üyeleri Süheyla Uymaz Karatay ve Ayşegül Yüce, koronun tüm isteklerine anında cevap verdi.

UYSAL, RENK KATTI
Alaplı Belediyesinin temsilen Konsere katılan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, konsere renk kattı. Koro üyeleri ile birlikte onlara eşlik etti, yardımcı oldu. Belediye başkanı Nuri Tekin ve Alaplı’yı en iyi şekilde temsil etti.

BAŞKAN TEKİN’E CANLI YAYINDA TEŞEKKÜR 
Konsere çiçek göndererek jest yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ise de canlı yayında teşekkür edildi.

YİĞİT’DEN TEŞEKKÜR 
Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu kurucusu Aydın Yiğit, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “Yalova Musıki Derneğinin düzenlemiş olduğu Yürüyen Köşk ve Atatürk konserinde Alaplı Belediyesi TSM korosu olarak sahnede bulunmaktan ve Alaplıyı tanıtmaktan son derece mutlu olduk onur duyduk. Bizleri çok iyi karşılayan evinin kapılarını sonuna kadar açarak ağırlayan rehberimiz Süheyla Uymaz Karatay ve Ayşegül Yüce’ye bu anlamlı konserde bizleri davet eden Şef Faruk Ömer Öskan hocama,çok değerli Yalova Musiki Derneği üyelerine emeği geçen tüm sanatseverlere.Bizleri sonuna kadar destekleyen belediye başkanımız Nuri Tekin beye,davet edildiğimiz günden itibaren bizleri yalnız bırakmayan konserimizde bizlere eşlik eden Alaplı Belediye Meclis Üyemiz Emine Uysal’a usta ve cesur gazetecimiz Hasan Haşıl’a ,büyük özveriyle bizleri konsere hazırlayan çok değerli hocam Nevzat Göl, korocanlarıma,ekranları başında bizleri izleyerek destek veren çok değerli müzikseverlere dostlarımıza teşekkürü borç bilirim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER