Yeni Kaymakam Alaplı'da

Yeni Kaymakam Alaplı'da

Yeni Kaymakam Alaplı'da

Alaplı'nın yeni Kaymakamı Vedat Yılmaz, ilçeye geldi. Kaymakam Yılmaz'ın Çarşamba yada Perşembe günü göreve başlaması bekleniyor. 
2005 yılında mezun olduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden birincilik ile bitiren Kaymakam Vedat Yılmaz Alaplı İlçesinde geldi.
Yaz kararnamesi ile Rize Fındıklı İlçesinden Alaplı Kaymakamlığına atanan ve 2005 yılında mezun olduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden birincilik ile bitiren Vedat Yılmaz Alaplı İlçesinde geldi. Yılmaz’ın Çarşamba veya Perşembe günü mesaiye başlaması bekleniyor.
Alaplı Kaymakam Vekili Emirhan Arıkan’ın Yozgat İli Ayancık İlçesine atanması ile bu göreve asaleten atanan Kaymakam Yılmaz’ın ailesi ile birlikte Alaplı İlçesine geldiği ve Kaymakamlık lojmanına yerleşme hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.
Çarşamba yada Perşembe günü göreve başlaması beklenen 35 yaşındaki Yılmaz’ın, İlçeyi tanımaya çalıştığı öğrenildi.

VEDAT YILMAZ KİMDİR?
1984 yılında Ardahan İli Göle İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Posof İlçesinde tamamladı. 
2005 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden birincilik ile mezun oldu. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Sosyoloji Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2006 yılında Muğla Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Amirliği görevine başladı. Yabancı Dil ve mesleki eğitim için Almanya’nın Schwaebisch Hall şehrinde bulundu. Amasya-Hamamözü’nde vekâleten, Afyonkarahisar-Çobanlar ve Kars-Susuz ilçelerinde ise Kaymakam olarak çalıştı. 2013-2016 yılları arasında Kilis Vali Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu süreçte Suriye İnsan Yardımları Koordinasyonu ve Elbeyli Konteyner Kent yöneticiliği görevlerini yürüttü.
YAPTIĞI AKADEMİK ÇALIŞMALAR:
• Federal Alman Hukukunda Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Özgürlüğü ve Türkiye Karşılaştırmaları.
• Modern Demokratik Terörle Mücadele ve Otoriter Yansımaları.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER