Yeni Siteler Mahallesinden Başkan Tekin'e teşekkür ziyareti

Yeni Siteler Mahallesinden Başkan Tekin'e teşekkür ziyareti

Yeni Siteler Mahallesinden Başkan Tekin'e teşekkür ziyareti

Alaplı Yeni Siteler Mahallesi 1050 Evler Hastane Sokak ve Muammer Aksoy Caddesi’nde ikamet eden bir grup vatandaş, mahalle sakinleri adına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Mahallelerindeki cadde ve sokaklarda yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışması yapıldığını belirten mahalle sakinleri, “Apartmanlarımızın çevresindeki yollar, oturma alanları çok güzel oldu. Çevre de çok güzel bir şekilde düzenlendi. Mahalle sakinleri adına sizlere teşekkür ediyoruz. “ dediler.

Belediye Başkanı Nuri Tekin de, ilçenin her noktasına eşit hizmet ulaştırmak için gayret gösterdiklerini ifade ederek, “İhmal edilmiş cadde ve sokaklara öncelik vermek suretiyle hizmet eşitliğini sağlamaya özen gösteriyoruz. Öncelik sırasına göre, sorunlu olan tüm cadde ve sokaklarda çalışma yapacağız, sorunlu cadde sokak bırakmayacağız. “ dedi.

Başkan Tekin, Mahalle sakinlerine de nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, hizmet etmek bizim görevimiz. Amacımız, her geçen gün ilçemizi daha yaşanabilir bir kent düzeyine taşımak. “ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER