Yılmaz Can’ın acı günü

Yılmaz Can’ın acı günü

Yılmaz Can’ın acı günü

AK Parti Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun Danışmanı Yılmaz Can’ın 85 yaşındaki annesi Gülyar Can, yaşamını yitirdi.
Uzun süredir Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde Karaciğer Kanseri hastalığı sebebiyle tedavi gören Gülyar Can, dün gece saat 23.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Merhume Gülyar Can’ın cenazesi dün gece Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Alaplı Belediyesi Gasilhanesine götürüldü. Bu sabah Gasilhaneden alınan cenaze, Alaplı İlçesine bağlı Gökhasan köyüne götürüldü ve merhume Gülyar Can için evinin önünde helallik alındı. Buradan aile mezarlığına götürülen merhume Can, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Merhume Gülyar Can’ın cenaze törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, 26. dönem milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
Gündem Gazetesi olarak merhume Gülyar Can’a Allah’tan rahmet, kederli Can ailesi ile dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER